Omväxlande väder...dofter...fullmåne

 


I morse regnade det men det klarnade upp när vi skulle ta långpromenaden. Däremot blåste det hårda kalla vindar och det var ju inte alls kul...


Robban följde med på promenaden så då kunde jag undersöka lite andra platser och nya dofter som jag inte kan nå när jag går bredvid matte....


Vad är det för hund som går där borta?



Idag verkade stans alla hundar vara ute för ovanlighetens skull



Det doftade god mat från barnfamiljens kök snett ovanför vår lägenhet





Matte envisas med sina grönsaker men jag vill inte ha någon broccoli även om jag åt upp det mesta...





Matte har läst "Midnattsdåd", en spänningsroman av Nora Roberts. En roman som skiljer sig från de tidigare böckerna av författaren som matte har läst. Det är en bok som man gärna sträckläser när man har kommit in i handlingen. Författaren är skicklig på att beskriva natur och intressanta karaktärer.

Harry Booth är en av världens skickligaste konst- och juveltjuvar. Han är ovanlig i sin bransch, en bildad gentlemannatjuv med trasig barndom. I Harrys värld gör kärleken en sårbar. När han förälskar sig i Miranda Emerson, en professors rödhåriga dotter, inser han att han måste bryta sig fri. Bara så kan han våga hoppas på ett lyckligt slut, på något mer värdefullt än allt han någonsin stulit.

Matte läser bara på kvällarna och det tog lite längre tid än vad hon hade önskat att läsa boken för hon blir fort trött i ögonen. Boken är 575 sidor lång. Den hade nog kunnat kortats ner något. Rekommenderas!





Igår var det fullmåne i Jungfruns stjärntecken men energierna finns kvar i några dagar. Jungfrun är flitig och  noggrann. 

Det är bra tid nu att börja rensa upp det som inte behövs i ditt liv längre. Det kan gälla rensning i skåp, garderober, garage etc men också på annat som inte bör ta plats i ditt liv längre. Det kan gälla umgänge och relationer tex. Hälsan står också i fokus, så att byta kostvanor och livsstil är det i allra högsta grad rätt tid för just nu.

Dessa energier styr även arbetsrelaterade projekt. Mer ansvar och mer arbete väntar för många. Se till att få balans mellan arbete, vila och avkoppling!

Personer födda i Jungfrun och Fiskarna kan påverkas extra mycket av denna fullmåne.



















Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Mattes alla hundar....

Långpromenad...stor saknad....fullmåne

Iris sysselsätter matte..promenader på ny asfalt