Långpromenad....trädgård....katter...superfullmåne

 


Vi har haft ljuvligt skönt väder här idag igen, 20 grader och halvklart



Matte och jag tog den vanliga långpromenaden



Det passerade ett arbetsfordon som väsnades enormt


Det var gråt och tandagnisslan vid förskolan idag igen och ett himla liv på alla ungar...





Robban jobbade på caféet till kl 14 och därefter hämtade han upp mig. Jag fick följa med honom hem och vara ute i trädgården medan han klippte gräset. Robotgräsklipparen strulade så han blev tvungen att använda sin bensindrivna gräsklippare. Det var inte helt lätt eftersom gräset var blött


Det var kul att kunna röra sig fritt och springa omkring lite grann


...men mest låg jag och tog igen mig och kollade in omgivningen



Jag var faktiskt inne en kort stund och hälsade på Achmed också. Han blev riktigt glad när jag kom in, så han verkar gilla mig. Det var ett tag sedan vi sågs sist.





Matte har fortsatt med att införa prishöjningar på olika menyer och foldrar samt fortsatt med sommarens statistik.
I kväll, efter stängning måste Robban lägga in alla priser i kassasystemet. I morgon jobbar han på sitt ordinarie jobb.




...och Iris tycker inte att matte ska sova längre än till sex på morgnarna, även om matte gärna skulle vilja få sova minst en timme till men det tar inte Iris hänsyn till. Sedan att hon själv ligger och sover större delen av dagen bryr hon sig inte om... 



Det är fullmåne i Fiskarna tecken. Dessutom är det superfullmåne, vilket innebär att månen är närmare jorden än annars. Denna fullmåne kallas också för Blue Moon men det har inte med färgen att göra, utan kallas så för att det är den andra fullmånen i samma månad.

Denna måne ger mycket starka, känsliga och speciella energier, på både gott och ont. 
Din fantasi och ditt drömliv kan bli intensivare nu. Använd din fantasi till kreativa projekt. Det är en fin tid för romantik.

Du kan även bli tvungen att bearbeta gamla minnen från förr och även ordna upp ouppklarade affärer som dyker upp. Räkna också med missförstånd, humörsvängningar, förseningar, tekniska problem och strul. Det är dags att planera inför framtiden och avsluta det som inte tillför något positivt i ditt liv. Ta hand om din kropp och hälsa på bästa sätt! Kanske dags för en hälsoundersökning? Dagliga rutiner, kost och hälsa bör prioriteras nu. Ta hand om dig själv och din egen tillvaro! Det blir en tuff höst för många, inte minst ekonomiskt. Se över dina utgifter! Kanske har du något som du kan avvara och avsluta?











Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Mattes alla hundar....

Långpromenad...stor saknad....fullmåne

Iris sysselsätter matte..promenader på ny asfalt